Braće Dirak 86 - Objekat 1
+381 (0) 62 798 089
+381 (0) 35 252 972
apartments@wingclub.rs
Book Now
RESTORAN WING CLUB HOTELA
WING CLUB APARTMENTS posluje u sastavu Wing Club Hotela.Gostima APARTMANA su na raspolaganju usluge Kuhinje Hotela Wing, kao i sve ostale usluge .Hotel Wing Club  za goste u APARTMANIMA na zahtev, obezbeđuje i doručak i sve ostale obroke, u Velikoj Sali samog Hotela, ili u Koktel Sali Hotela Wing Club, za organizovane grupe.

Restoran Hotela Wing Club

Velika Sala Hotela Wing Club je raskošno uređena, opremljena umetničkim slikama, sva u drvetu, sa 60 udobnih fotelja, u elegantnom prostoru sa sopstvenim toaletom.

Pogledajte galeriju fotografija

Koktel Sala Hotela Wing Club

koktel-sala
Koktel Sala raspolaže sa 40 mesta i ima sopstveni ulaz, toalete u posebno mirnom delu kompleksa Hotela Wing Club. Predviđen je i separe za posluženje u slučajevima kada su hrana i piće uključeni u ponudu.

Pogledajte galeriju fotografija

WING CLUB APARTMENTS tokom Vašeg boravka  Vam nudi pripremanje i posluživanje doručka u obližnjem HOTELU WING CLUB.

Izvrsna ekipa kuvara Wing club hotela ponudiće Vam topao, ukusan, svež i mirisan doručak sastavljen od peciva, pita, toplog hleba, sireva, selekcije suhomesnatih proizvoda, voća, muslija, salata, toplih i hladnih napitaka.

Cene ručavanja u Hotelu za goste apartmana su sledeće:

  • cena doručka po osobi iznosi 450 rsd
  • cena ručka po osobi iznosi 720 rsd
  • cena večere po osobi iznosi 720 rsd

*doručak, ručak i večera se služe u hotelu Wing Club

Hranu i piće iz A la carte menija (Ponuda Hotela), MOGUCE JE PORUČITI na recepciji APARTMANA ili direktno iz Hotela Wing Club

Porudžbine donosi ROOM SERVICE u specijalnim termosima koji garantuju svežinu, tek pripremljenih jela u Velikoj kuhinji Hotela

DSC06262

cert_srb1  cert_engdarko  maak  nemanja

slavica  zorica

Prvi HALAL sertifikat u ovom delu Srbije

HALAL KVALITET podrazumeva skup primenjenih postupaka u procesu pripremanja i posluživanja hrane, kao i ukupne karakteristike usluga koje su u skladu sa šerijatskim zakonima.

Mešihat islamske zajednice u srbiji kao i agencija za sertificiranje halal kvaliteta prepoznali su želju da gostima islamske veroispovesti ponudimo sigurnu i zdravu hranu, da njihov boravak u hotelu bude u skladu sa halal normama.

Osiguranje halal statusa hrane i usluga uključuje provere sertifikata, kontrolu i laboratoriske analize.

Agencija za sertifikaciju HALAL kvaliteta angažuje stručnjake iz oblasti islamskih nauka, prehrambene tehnologije, agronomije, farmacije i drugih, čime postiže potpunu kontrolu i sigurnost usluga i proizvoda kojima dodeljuje sertifikat halal kvaliteta.

Sertifikat HALAL kvaliteta u hotelu wing club predstavlja doprinos razvoju multikulturalne i multinacionalne Jagodine u Srbiji.

Hotel ima obavezu sprovođenja internog audita halal kvaliteta, najmanje jednom godišnje.

Audit predstavlja sistemsko i nezavisno ispitivanje, s ciljem da se utvrdi da li su halal kvalitet u skladu sa utvrđenim normama, čime osigurava kvalitet i ispravnost halal statusa.