Braće Dirak 86 - Objekat 1
+381 (0) 62 798 089
+381 (0) 35 252 972
apartments@wingclub.rs
Book Now

kids-logo-novi
Kids Club (350m2 površina) u sklopu WingClub hotela prilagodjen standardima za boravak dece: izdvojene su prostorije za igru, spavanje i sport.

Za decu obroke sprema Kuhinja WingClub hotela po HACCP standardima i Meniju koji je odobren od strane nutricioniste i pedijatra, uz maksimalnu pažnju vrhunskih Kuvara dok za savršenu higijenu prostora odgovara i brine Domaćinstvo Hotela.

Posebna prednost Kids Club-a jeste ogradjen, uredjen park sa dečijim igralištem površine 10.000m2 gde deca provode veći deo dana. Boravak na čistom vazduhu uz svakodnevne fizičke aktivnosti garantuju i unapredjuju zdravlje i fizičku spremnost dece.

Kids Club je otvoren, “fleksibilno” pruža usluge : svakodnevno se deca primaju u Kids Club i usluge mogu koristiti povremeno odnosno u onim danima kada im to odgovara.

Kids Club nudi i mogućnost 24 sata brige o detetu u Hotelu Wing Club – duble standard room / tip WingClub hotel – Kids Club planira i druge usluge kao sto su: povremene ekskurzije, i kampovi u prirodi na atraktivnim lokacijama u 100% sopstvenoj organizaciji i izgrađenim standardom kvaliteta.

WingClub hotel – Kids Club je za svu decu koja koriste usluge i sadržaje Hotela obezbedio osiguranje kod Kompanije DUNAV Osiguranje ado za slučaj nezgode.

Program mlađe i srednje vaspitne grupe Kids Club-a:

– ravoj govora ( pravilan izgovor svih glasova, bogaćenje rečnika, kultura govorne komunikacije, slušanje, pamćenje i prepričavanje) ;
– matematički pojmovi ( rasporedjivanje objekata prema odredjenom pravilu, uočavanje geometrijskih predmeta,uočavanje skupova, formiranje nizova, snalaženje u vremenu, zamišljanje prostornih odnosa) ;
– fizičko vaspitanje (upoznavanje sopstvenog tela, razvoj motorike, snage, brzine, okretnosti, usavršavanje fine motorike) ;
– likovno vaspitanje( vežbanje fine motorike ruku, upoznavanje likovnih tehnika i materijala, osnovne i izvedene boje, uočavanje detalja, podsticanje kreativnosti) ;
– muzičko vaspitanje ( učenje pesmica, upoznavanje sa instrumentima) ;

POGLEDAJTE OVONEDELJNI PROGRAM RADA >>> OVDE

Kids Club radi od ponedeljka do subote od 08:00 do 18:00 sati

Napomena : U sklopu dnevnih aktivnosti dece u Kids Club- u organizuje se i besplatna škola engleskog jezika. Nastavu izvodi profesorka engleskog sa višegodišnjim iskustvom u radu sa decom.

Takodje u okviru dnevnih aktivnosti, besplatno se sprovodi i škola jahanja, sporta, muzičkog i gimnastike u saradnji sa profesorima fizičkog vaspitanja i profesorom solfedja.

« 1 of 5 »

Uprava Wing Club hotelaKIDS CLUB