Braće Dirak 86 - Objekat 1
+381 (0) 62 798 089
+381 (0) 35 252 972
apartments@wingclub.rs
Book Now
RESTORAN WING CLUB HOTELA
WING CLUB APARTMENTS posluje u sastavu Wing Club Hotela. Gostima APARTMANA su na raspolaganju usluge Kuhinje Hotela Wing, kao i sve ostale usluge . Hotel Wing Club  za goste u APARTMANIMA na zahtev, obezbeđuje i doručak i sve ostale obroke, u Velikoj Sali samog Hotela, ili u Koktel Sali Hotela Wing Club, za organizovane grupe.

Restoran Hotela Wing Club

Velika Sala Hotela Wing Club je raskošno uređena, opremljena umetničkim slikama, sva u drvetu, sa 60 udobnih fotelja, u elegantnom prostoru sa sopstvenim toaletom.

Pogledajte galeriju fotografija
Posetite naš web sajt

Koktel Sala Hotela Wing Club

koktel-sala

Koktel Sala raspolaže sa 40 mesta i ima sopstveni ulaz, toalete u posebno mirnom delu kompleksa Hotela Wing Club. Predviđen je i separe za posluženje u slučajevima kada su hrana i piće uključeni u ponudu.

Pogledajte galeriju fotografija

WING CLUB APARTMENTS tokom Vašeg boravka  Vam nudi pripremanje i posluživanje doručka u obližnjem HOTELU WING CLUB.

Izvrsna ekipa kuvara Wing club hotela ponudiće Vam topao, ukusan, svež i mirisan doručak sastavljen od peciva, pita, toplog hleba, sireva, selekcije suhomesnatih proizvoda, voća, muslija, salata, toplih i hladnih napitaka.

Cene ručavanja u Hotelu za goste apartmana su sledeće:

  • cena doručka po osobi iznosi 450 rsd
  • cena ručka po osobi iznosi 864 rsd
  • cena večere po osobi iznosi 864 rsd

*doručak, ručak i večera se služe u hotelu Wing Club

Hranu i piće iz A la carte menija (Ponuda Hotela), MOGUCE JE PORUČITI na recepciji APARTMANA ili direktno iz Hotela Wing Club

Porudžbine donosi ROOM SERVICE u specijalnim termosima koji garantuju svežinu, tek pripremljenih jela u Velikoj kuhinji Hotela

DSC06262